eXTReMe Tracker

INTRODUCTIE

 

Ons lichaam zit prachtig in elkaar. Van nature heeft het een zelfherstellend vermogen. Bij klachten is dat zelfherstellend vermogen ontregeld en heeft ons lichaam hulp nodig om weer in balans te komen.
Een "Klassiek Homeopaat" biedt die hulp met natuurlijke middelen.
Homeopatische geneesmiddelen zijn veilig. Een homeopatisch recept is niet voor elke patient met dezelfde ziekte gelijk. De homeopaat stemt het geneesmiddel, de dosis en de frequentie van innemen zorgvuldig af op de betreffende persoon. Elk mens is uniek. Homeopathie is inzetbaar bij zowel acute als chronische aandoeningen, bij zowel kinderen als ouderen.
Met Homeopathie kunt u Gezond Beter Worden.

 

Wie ben ik:

Ik ben Sascha Bakker – Schoppen,
Klassiek Homeopaat met een praktijk aan de Zomertaling 18, te Lemmer

Ik heb gezien en zelf ondervonden dat de Klassieke Homeopathie bij heel veel verschillende klachten op een veilige manier een goed en duurzaam effect op de gezondheid kan hebben. Ik wilde heel graag meer van deze geneesmethode weten en heb de 6 jarige HBO studie Klassieke Homeopathie aan het Kent college in Meppel gedaan.

In de eerste 4 jaar lag het accent vooral op studie van voedingsleer, ziekteleer, anatomie, psychologie enzovoorts en de daarop volgende 2 praktijkjaren op homeopathie en heb ik veel goede en bijzondere ervaringen opgedaan van wat met deze mooie veelzijdige geneesmethode mogelijk is.

Uiteraard zal ik bij mijn werk in de praktijk altijd alert blijven op mogelijke "niet pluis" situaties zoals we dat geleerd hebben. Bij vermoeden hiervan zal ik altijd verwijzen naar de reguliere gezondheidszorg, arts of specialist, met wie ik als homeopaat graag goed wil samenwerken.

Bent u geïnteresseerd in de Klassieke Homeopathie of wilt u weten of deze behandelmethode iets voor u kan doen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via email:
(gebruik dit email adres in uw email programma)
sascha.homeopaat@hotmail.com

of kijk verder op deze website.

Ik ben geregistreerd bij de Kon. Vereniging Homeopathie Nederland, met lidnr. 25371